Tur med menigheten søndag 9. august

Sommerferien går mot slutten for mange, og noen begynner kanskje å bli klare for høsten. Men vi håper det vil bli noe solfylte dager i august også:) På søndag satser vi på at sola titter fram for da sparker vi igang høstsemesteret med å dra på tur til hytta til Liv Ingrid og Øyolf Hauan i Opsalsbygda. Helge Hollerud holder en andakt for oss, grillene blir tent og det er mulighet for å teste badetemperaturen i vannet. Ta med det dere ønsker å spise og drikke, og det kan være lurt å ha med en stol å sitte på.

Avreise fra frikirken kl.11.00 på søndag, og hvis noen trenger skyss fyller vi bilene og hjelper hverandre.

Hvis det blir regn på søndag flytter vi samlingen til kjellerstuen i Frikirken. Her blir det også andakt ved Helge, fellesskap og en enkel kirkekaffe.

Hjertelig velkommen på søndag! Vi gleder oss til å se dere igjen:)

Post a comment