Sommerbrev fra Lyngdal Frikirke

Endelig ser det ut som om sommeren er kommet. Etterhvert innstiller vi oss på noe roligere dagsrutiner. Noen skal reise litt, andre av oss tar en deilig kortreist ferie her i Lyngdal. Som en sa det så treffende: «Å skal mi reise etter? Mi æ jo her…!»

Mitt enkle råd handler rett og slett om å

· ta god tid til å se hverandre, mennesker rundt deg.

· Ta deg også god tid til å se naturen, og la alle de skjønnheten være et vitnesbyrd om Guds sans for detaljene…

· Ta deg tid om du er tidlig ”morgenfugl” og studer soloppgangen, eller solnedgangen ved leggetid. ”Himmelen kunngjør Guds ære, hvelvingen forteller hva hans hender har gjort.” Salme 19,2.

· Ta deg tid med Guds ord. Ta med deg en bibelleseplan og bruk tid til kvalitetstid sammen med Gud selv.
Du har neppe bedre anledning til alt dette enn akkurat i ferien…!

Som tidligere år, tar vi menigheten ”fellesferie” i juli. Noen reiser på Frikirkens sommerstevne Visjon i Stavern, mens for alle som blir i Lyngdal anbefaler vi å benytte anledningen til å besøke andre menigheter, eller Lyngdal Bibelcamp som har daglige bibeltimer, med eget opplegg for barn, og kveldsmøter.

Vi gleder oss også til en spennende høst her hos oss! Vi starter semesteret den 9.aug med tur for hele menigheten, og ellers vil vi særlig trekke fram menighetsweekend fra 25.-27.september. Dette har vært en kjempe fin helg med et godt fellesskap, og vi håper å se alle der. Til høsten blir det også et samlivskurs fra 6.-7.november – velkommen! Følg ellers med på vår nettside: www.lyngdalfrikirke.no. Der vil du finne oppdatert informasjon.

Om du skulle ha lyst til å gi en ekstra sommergave til menigheten, rett og slett av takknemlighet for at du er en del av den, er det selvsagt fullt ut mulig.
Kontonummeret er som før: 2801.18.30295

På vegne av eldsterådet, diakonrådet og stab ønsker vi dere alle en velsignet god sommer!

Pastor Helge

Book din tickets