Godhetsdagen 4.juni!

Lørdag 4. juni (kl. 10-15) vil det for første gang bli arrangert en Godhetsdag i Lyngdal.  Dette er en dag der Lyngdals menigheter går sammen for å vise godhet til kommunes innbyggere, og i hovedsak til folk som ikke har tilknytning til noen menighet. For å klare og arrangere en slik dag trenger vi frivillige som kan være med å vise godhet. Dette er noe alle kan være med på; både unge, eldre og barn. Ta med hele familien så finner vi et behov som kan passe. Vi oppfordrer også cellegrupper og klubber til å melde seg på som en gruppe. Vi trenger også hjelp til å få kartlagt/meldt inn behov. Kjenner du noen som kunne trenge en hjelpende hånd og litt oppmuntring? Påmelding/innmelding av behov skjer på www.godhet.no eller ved å kontakte ledelsen i kirka som videreformidler beskjed til komitéen. I hovedsak prøver vi å dekke disse behovene:

-hage arbeid
-hente søppel etter rydding
-enkelt snekkerarbeid
-besøkstjeneste
-hjelp til innvendig husvask/støvtørking og vindusvask
-datahjelp til eldre
-serviceteam (steker vafler og o.l )
-sykkel verksted i sentrum
-vaske biler i sentrum

Godhetsdagen nærmer seg med stormskritt og komitéen hadde satt stor pris på om folk meldte seg på så raskt som mulig. Dette blir en spennende og sosial dag som vi håper mange blir med på. For mer info besøk vår side på facebook (https://www.facebook.com/groups/1070504163013562/?fref=ts) og www.godhet.no.