Send inn ditt spørsmål til «Grill en pastor»

Fredag 4. mars er du velkommen til en kveld med fokus på de store spørsmålene i livet, og hvordan en kristen responderer på disse spørsmålene. Kom med dine innvendinger mot kristen tro, eller spørsmål du synes det er vanskelig å finne svar på. Eneste forutsetning er at det er et ærlig spørsmål – slike spørsmål fortjener nemlig et ærlig svar. Dette er for alle, uansett alder og livssyn. Her kan du utfordre ditt eget ståsted, og finne ut mer om hva en kristen står for. Her er det fint å invitere med seg kjente, og vi håper på mange gode, dype samtaler. Samlingen blir på Møter&Mat i Handelsparken kl.20.00, og det blir mulighet for kjøp av mat og drikke.

Den som skal grilles er Rune Tobiassen. Rune er 37 år og jobber til vanlig som pastor i Østsida Frikirke i Kristiansand. Rune er kjent for å formidle på en god og forståelig måte, selv om det er snakk om vanskelige temaer. Han har mastergrad i kristendom og brenner for trosforsvar. I sin masteroppgave argumenterer han for at det kristne livssynet er mer velbegrunnet enn det human-etiske.

Du inviteres til å stille spørsmål på direkten denne kvelden, men vi oppfordrer også til å skrive spørsmålet ditt i kommentarfeltet på Facebook-arrangementet ”Grill en pastor”. Et annet godt alternativ er å stille anonyme spørsmål i skjemaet under. Spørsmålene skal være innvendinger mot kristen tro eller spørsmål som gjør det vanskelig å tro for deg eller andre.

Arrangementet er en del av en temahelg med Rune Tobiassen i Lyngdal Frikirke 4.-6.mars 2016, og Rune blir med på både HUB kl.14.30 på lørdag, FRIK lørdag kveld og gudstjenesten på søndag kl.11.

Følg med på vår nettside og på Facebook for mer info om alt dette.

Skjemaet er nå stengt for innsendinger.

Hjertelig velkommen!