Tale-podcast på mobilen

For ca ett års tid siden begynte vi å publisere talene som blir holdt på våre gudstjenester hver søndag som podcast på våre nettsider. Nå er de også endelig tilgjengelig i iTunes, og kan enkelt høres og lastes ned på mobilen.

ios9-podcasts-app-tile

Finn denne appen på iPhone

Har du en iPhone eller en iPad, kan du enkelt finne talene fra Lyngdal Frikirke i appen Podcast som alle har installert.

fullsizerender

Inn i appen kan du gå til Søk nederst til høyre, og skrive inn Lyngdal Frikirke.

Trykker du på logoen (markert med rød ring på bildet) kommer du til podcastens side, hvor du får oversikt over alle talene som ligger der.

img_0332

Ved å trykke på knappen «Abonner» vil du kunne få varsling når en ny tale er publisert, og den lastes ned
automatisk.

Det er de siste 15 talene som er tilgjengelig til enhver tid.

Har du iTunes på din Windows PC eller Mac kan du også søke opp Lyngdal Frikirke der.

Også på Apple TV er talene tilgjengelige i Podcast-appen.

Kontaktperson ved spørsmål er Kjetil Bergem.