KONFIS 2017/2018

Hjertelig velkommen som konfirmant hos oss i Frikirken 2017/2018! Vi vil at ditt konfirmasjonsår skal være et fantastisk år der du blir bedre kjent med deg selv, med dine med-konfirmanter, menigheten og aller viktigst; med Gud! Vi har undervisning hver andre uke, filmkvelder, oppstartstur og en superbra sommerleir i august. Vi starter årets undervisningen i oktober 2017, og selve konfirmasjonsdagen er i september 2018.

For å være konfirmant hos oss trenger du ikke å være medlem hos oss eller ha noen form for tilhørighet. Det er med andre ord sånn at alle 9.klassinger kan melde seg på vårt konfirmasjonsopplegg – både dere som har vokst opp hos oss, dere som har vært innom på SuperTirsdag, Fredagsgruppa eller FRIK, eller dere som kanskje aldri har vært her!

Hvis du er interessert i å få vite mer, inviterer vi til et åpent informasjonsmøte i Frikirkens kjeller: 24.mars kl.18! Der får du møte de som er ansvarlige for vårt konfimasjonsopplegg, og de vil kunne svare på alle spørsmål! Du er også hjertelig velkommen til å sende kommentarer eller spørsmål til: Vi ser fram til å høre fra deg!

Book din tickets