Hjertelig velkommen til førjulsmesse i Lyngdal kulturhus lørdag 11.november kl.12.00!

Nå er dagen snart her og vi gleder oss til å fylle opp kulturhuset med masse folk! Håper du tar turen og inviterer med deg noen!

Det blir åreslag, mange fine salgsvarer, barnelotteri, fiskedam, salg av mat og drikke gjennom hele dagen! Messen åpner kl 12.00. Hovedtrekningene blir ca kl.15.30

ET LITE BRUKTMARKED PÅ ÅRETS JULEMESSE

Etter å ha reflektert over « at barna skal levere 2 av sine pent brukte leker til salg på messedagen»  ( barnas julemesse ) og etter å ha sett inn i mine egen skap – så kunne kanskje vi voksne også levere noen  hver til et bruktmarked på samme dag? –  Det må være pent brukte ting- eks. kaffekanner, fat, mugger, skåler etc.  Jeg tenker i denne gang  på glass-og/ eller stentøy.

Max 3 ting fra hver familie.  Hvis det ikke blir solgt – må det tas hjem igjen – eller at vi leverer det videre til en av våre gjennbruksbutikker.

Tingene kan leveres i frikirken fredag  den 10. i løpet av ettermiddagen/kvelden.

Kanskje kan dine «nedstøvede» ting kan bli til glede og håp for barn/voksne i vårt prosjekt, Håp for alle.

Mvh Margit Hovland – på vegne av julemessekomiteen

Litt praktisk info

Loddbøker: Mange har fått utdelt loddbøker og disse må leveres innen fredag til komiteen eller på kontoret. Det er folk på kontoret onsdag, torsdag og fredag. Det vil også være folk i kirken/kulturhuset på fredag kveld.