Storfint besøk av Jens-Petter Jørgensen

Den siste helgen i april ønsker vi alle hjertelig velkommen til en kjempespennende helg med storfint besøk! Da kommer nemlig Jens-Petter Jørgensen til oss her i Lyngdal. Jens-Petter er blant annet kjent for å ha vært med å starte OASE-bevegelsen, og han er en velkjent pastor, forkynner og forfatter.

Den helgen han er her vil fokuset være på troshistorier, og Jens-Petter sier selv: «Jeg har arbeidet med mange konsept og program for kristen vekst og modning i alle de årene jeg har virket både som teologisk lærer og pastor. Men jeg har ikke funnet noe redskap som fremmer vekst og helbredelse på samme måte som arbeidet med egen troshistorie eller – fortelling. Jeg kan garantere et ærligere og dypere fellesskap – en annen måte å møtes på! – etter en slik prosess i en menighet. Å arbeide med troshistorie er viktig for ens egen del. Å reflektere over personer og hendelser som på godt og vondt har hatt avgjørende betydning for mitt kristenliv kan bevisstgjøre oss på det vi ønsker å legge bak oss, og ikke minst på hva vi vil konsentrerer oss om fremover. Det er viktig for de andre i menigheten at vi deler glimt fra vår trosreise. Det vil øke tilliten, respekten og ikke minst kjærligheten. Og det er viktig for dem som ikke kjenner Jesus å høre om hvordan livet med han har vært i både gode og onde dager.»

Lørdag den 29.april vil Jens-Petter holde et troshistoriekurs, og overskriften for kurset er «Når troen og livet setter spor». Kurset vil vare fra kl.10-15, inkludert en god lunch og et par kaffepauser. Kurset vil koste 200kr pr.person inkludert lunsj og kursbok.  På grunn av matbestilling ønsker vi at så mange som mulig melder seg på kurset før fredag denne uken. Send mail til: for påmelding! I tillegg til kurset på lørdag, vil også Jens-Petter tale på gudstjenesten her i Frikirka 30.april.

Velkommen!

JPJ_16_9