Velkommen til oss i høst

Nå nærmer det seg oppstart her i Lyngdal Frikirke, og vi gleder oss til et spennende halvår! Som mange vet er vi midt i en utbyggingsperiode, vi kommer til å ansette Kjetil Ausland som ny hovedpastor fra og med september, og ellers er det Fredagsgruppa, FRIK, SuperTirsdag, Åpen Kirke, førjulsmesse, gudstjenester og mye, mye mer som skjer denne høsten!

Vi ber om og tror at Gud vil bruke vårt fellesskap til å gi deg et møte med en levende Gud – en som er så mye mer enn tradisjon og kultur; en som vil det beste for deg og for ditt liv! Bli med oss mens vi sammen går i det Gud har gjort ferdig for oss som menighet, og for hver enkelt av oss!

Se mer om våre aktiviteter i kalenderen her på hjemmesiden, følg oss på Facebook eller meld deg på vårt nyhetsbrev ved å sende oss en mail: Hjertelig og varmt velkommen hit!

Første gudstjeneste er 13.aug kl.11 og ellers skjer følgende:  Hva skjer høsten 2017.001