Hjertelig velkommen til gudstjeneste! Lyngdal Frikirke søndag 7.oktober kl.11.00

Min yngste sønn har funnet godteriskuffa… Så nå har jeg to karer som plutselig kommer gående inn i stua med hendene fulle av kjeks, godteri og saltstenger. Det er kjøpt inn til både dem og hele familien, men i utgangspunktet er det jo mitt. Jeg har kjøpt det. Med dine opparbeidede midler (jeg lønnes jo fra din tiende). Og det er ikke lett å få dem til å skjønne det. Eller skjønne at det ikke er godt for dem å spise snacks når de vil. Eller at de må legge den klissete sjokoladen tilbake. Men jeg skjønner dem. Det er ikke lett å legge tilbake det jeg har «fått». På søndag skal vi ha en praktisk tilnærming til det å gi. Du er invitert, til «å legge tilbake».  Til søndag er det ungdomspastor Thore Søvik som taler.

Det blir nattverd, bønn og lovsang, og barnekirke.

Barnekirka

De fleste har fått med seg håndbok hjem nå. Vi oppfordrer dere til å lese gjennom søndagens tema.

Cubbies skal lese «Bjørneklem 4» i håndboka.

Sparks skal lese «A står for alle» i håndboka.

T&T skal lese «Gud er rettferdig» i håndboka .

Det er ikke Puggles til søndag.

Hjertelig velkommen!