Hjertelig velkommen til konfirmasjonsgudstjeneste! Lyngdal Frikirke søndag 2.september kl.11.00

Til søndag er det konfirmasjonsgudstjeneste. Konfirmantene blir delaktige i gudstjenesten, og ungdomspastor Thore Søvik taler om «Det viktigste», ut fra teksten i Lukas 10, 38-42. Vi håper så mange som mulig kommer og blir med på denne festdagen for menigheten.

Det blir også lovsang, forbønn og barnekirke.

Hjertelig velkommen!

Barnekirka

Endelig er vi gang med barnekirka! Mange har fått med seg introhefter eller håndbok hjem. Vi oppfordrer dere til å lese gjennom søndagens tema.

Cubbies skal lese Bjørneklem B i introheftet

Sparks skal lese «S står for sønnen» i håndboka.

T&T skal lese del 2 i startskuddet.

Til søndag starer vi også med Puggles for 1-2 åringer. Det gleder vi oss veldig til!

Vi trenger flere smågruppeledere og ledere på 0-2 års gruppa. Det er bare å melde seg, hvis man vil være med:)

Litt info til foreldre på Cubbies: Nå har vi flere ledere med, så hvis ditt barn synes det er greit, så kan de være alene på Cubbies.

Vi ønsker at barn og unge skal kjenne, elske og tjene Jesus gjennom livet.

Husk å ta med introheftene eller håndboken til kirken. Barna får klistermerker hvis de viser heftet. Hjelp også barna til å lære bibelverset som står i heftet.