Undervisningskveld med Torbjørg Oline Nyli søndag 3.juni kl.19.30

Søndag 3.juni kl.19.30 får vi besøk av Torbjørg Oline Nyli. Torbjørg jobber til daglig som pastor i Fevik Misjonsmenighet, men til søndag kommer hun til oss for å undervise om teamet ”åndelige foreldre”, som også er navnet på boken hun har gitt ut.

Boken «Åndelige foreldre» er adressert til menighetens voksengenerasjon. For de unge lengter etter voksne som kan se dem, lytte til dem, elske dem og øse av sin livserfaring, skriver Nyli i boken. – Det er ingen aldersgrense for tjeneste i Guds rike, sier forfatteren. Gjennom boken, som bygger på hennes masteravhandling i praktisk teologi, håper Nyli å nå frem til voksengenerasjonen men også til de som lengter etter åndelige foreldre.

Vi ønsker alle, i alle aldre, velkommen denne kvelden, da vi tror det er et viktig tema for oss som er en generasjonsmenighet.
Det blir også lovsang og bønn denne kvelden og gitt anledning til samtale om teamet.

Hjertelig velkommen!