Undervisningskveld søndag 3.juni kl.19.30 – Åndelige foreldre

Søndag 3.juni kl.19.30 får vi besøk av Torbjørg Oline Nyli. Hun har studert teologi ved Ansgar Teologiske høyskole og Menighetsfakultetet i Oslo. Hun har jobbet 5 år som bibelskolelærer på Filadelfia i Oslo i tillegg til mye annet. Nå jobber hun som pastor i Fevik Misjonskirke. I 2013 fullførte hun en mastergrad i Praktisk Teologi fra Ansgarskolen. Denne mastergraden la grunnlag for boken «Etterlysning: Åndelige foreldre». Denne søndagskvelden vil hun undervise om nettopp dette temaet:

«Vi kaller ofte menigheten for «vårt åndelige hjem». Men hvor er foreldrene? Hvor er de godt voksne som kan oppdra og rettlede, eller bare være til stede? For det er dette de unge vil. Uten de voksne blir menighetslivet en alene hjemme-fest, og dyrebar livserfaring går tapt. Dette er en oppfordring til deg som allerede har kommet et godt stykke i livet. Det er fremdeles bruk for deg – både i og utenfor menigheten. Selv om du elsker å være på hytta, og selv om du føler deg «ferdig med menighetsarbeid». «

Det blir også lovsang og bønn denne kvelden og gitt anledning til samtale om teamet.

Hjertelig velkommen! Denne kvelden passer for alle i alle generasjoner.