Velkommen til gudstjeneste og barnekirke! Søndag 3.mars kl.11.00

Vi får besøk av Torbjørg Oline Nyli, pastor i Fevik Misjonskirke. Hun er en ung dame med stort engasjement og mye visdom. Vi hadde besøk av henne i fjor vår, da hun hadde en spennende temakveld om «åndelige foreldre».
Overskriften hennes denne gangen er «Hvordan skal vi tette generasjonsgapet?». I en tid der gapet mellom generasjonene er større enn noensinne, står Guds løfte om at Han skal vende fedrenes hjerter til barna og barnas hjerter til fedrene, som et fyrtårn. Hvordan kan vi gjøre hverandre best mulig? Kan åndelige foreldre i alle aldre være med og hindre frafallet vi ser fra kristent barne og ungdomsarbeid? Du går aldri ut på dato i Guds rike, Han ønsker å bruke ung og gammel til å vise seg selv gjennom fellesskapet. Vi ser nærmere på fortellingen om Elia og Elisja på søndag!

Det blir lovsang under ledelse av Erlend m/ team, forbønn og barnekirke.

Hjertelig velkommen!

I barnekirka denne uka jobber vi med:

Puggles: Gud skapte meg

Cubbies: Bjørneklem 15

Sparks:Tårnet i Babel

T&T: Oppsummering: Hva har vi lært om Bibelen?