Velkommen til Lyngdal Frikirkes rekefest! Fredag 1.februar kl.20.00 i Lyngdal Frikirke.

Påmeldingsfrist mandag 28.januar. Påmelding gjøres i skjemaet nedenfor eller sendes til .

NB! Dette er en rekefest, men gi beskjed dersom du har allergier som må hensyntas! Pris pr stk: 100kr.

Betaling på Vipps #98819 (merk med navn) eller kort/kontant ved inngang.

Velkommen i fellesskapet!

Jeg, melder meg på Rekefesten 1. februar 2019.
I tillegg tar jeg med meg følgende personer:
Person 1:
Person 2:
Person 3:
Person 4:
Person 5:

Min epost-adresse er:

Eventuell beskjed til arrangøren:

Ved å trykke Send bekrefter jeg at de personene jeg melder på har takket ja til å bli med på arrangementet.

Personverninformasjon:
Formålet med personopplysningene som samles inn er å organisere arrangementet, herunder bestilling av mat og oppsett av bordplassering.
E-post adressen benyttes til kommunikasjon om arrangementet i forkant og etterkant.
Opplysningene oppbevares i påmeldingssystemet, og vil benyttes under arrangementet.
Navn på alle påmeldte slettes senest 30 dager etter gjennomføring av arrangementet.