super_IMG_9707Annenhver tirsdag er det SuperTirsdag i Lyngdal Frikirke. Da er alle hjertelig velkommen til en herlig intens og morsom ettermiddag. På SuperTirsdag har vi komprimert mye av barnearbeidet i kirken, og dette tilbudet består av:

Program:

Kl.16.15: Middag

Kl.17.00: Supersamling

Kl.17.10: MiniFribago + lekegruppe + Creative + Lego

Kl.17.30: Fribago

Kl.17.45: Bakegruppe + Hobbygruppe

Kl.18.10: Kveldsmat

Baluba: Lekestund for de aller minste barna fra 0-3 år

MiniFribago: Kor for de mellom 3 og 5 år

Firbago: Kor for de mellom 6 og 10år

Creative: Ulike aktiviteter for de fra 6 år og eldre.

Hobbygruppa: her lager vi noe fint, og gjerne noe nyttig, som barna kan ta med seg hjem etterpå. Ingen aldersgrense, men små barn bør følges av en voksen

Legobygging: her bygges det både små og store konstruksjoner, og alle barn over fire år er velkommen hit.

Bakegruppa: For alle som er glad i å bake, og for alle som er glad i å spise noe godt fra ovnen

I tillegg til dette er det mulig å kjøpe lapskaus fra kl.16.30, og helt til slutt på SuperTirsdag serveres det kveldsmat. Priser ved kjøp av mat er 150kr. per familie eller 30kr. per person.

Hjertelig velkomme fra kl.16.30-19.00!

Ragnhild Elgsæther

Birgitte Støle Therkelsen