Litt mer om Lyngdal Frikirke

Vårt mål er å være et levende og varmt fellesskap av mennesker som trenger Jesus, og som ønsker å vokse nærmere han! Dette betyr at vi vil ha Jesus i sentrum, og vi ønsker å vise praktisk og konkret kjærlighet både til de som er en del av vår menighet, og til alle de menneskene vi har rundt oss. I dette fellesskapet er det også rom for å komme hvis du
er nysgjerrig på hva det vil si å være en kristen og du er derfor hjertelig velkommen – uansett utgangspunkt. Lyngdal Frikirke er også en av mange menigheter som tilhører kirkesamfunnet Den Evangelisk Lutherske Frikirke.

Søndagsgudstjenester

Vår hovedsamling hver uke er søndagens gudstjeneste kl.11. En gudstjeneste er en samling der vi møtes både for å lære mer om Gud, bli inspirerte og for å møte hverandre. På våre gudstjenester samles hele menigheten inkludert barn, ungdom, voksne og eldre. På alle gudstjenester har vi også et supert søndagsskoletilbud helt fra barna 0-14 år. Som regel varer en gudstjeneste omtrent en og en halvtime – varmt velkommen til alle!

Vanlige spørsmål

NEI, alle er hjertelig velkommen til å komme på alle våre gudstjenester og aktiviteter –  KOM!
Vi har et bredt tilbud for barn og ungdom i vår menighet. For barna er det søndagsskole hver søndag når det er gudstjenesten, annenhver uke har vi SuperTirsdag, vi har Fredagsgruppa for tweens, det vil si de som er fra 10-15 år, vi har konfirmantarbeidet KONFIS og vi har ungdomsgudstjenesten FRIK. I tillegg har vi Åpen Barnehage hver mandag, tirsdag og torsdag. Her er voksne omsorgspersoner velkommen sammen med barn i alderen 0-6 år.
Når vi snakker om at vi er en frikirke betyr det at vi er en del av Den Evangelisk Lutherske Frikirken. Dette er et eget kirkesamfunn med røtter helt tilbake til 1800-tallet. Hvis du vil vite enda mer om hva vårt kirkesamfunn er, og hva vi står for kan du sjekke ut denne hjemmesiden: www.frikirken.no

Ta kontakt med oss!

Hvis du har spørsmål, eller hvis det er andre ting vi kan hjelpe deg med, håper vi du tar kontakt med oss. Vi vil med glede svare så fort som mulig.

Kontaktinfo:

Besøksadresse: Grøndokka 7, 4580 Lyngdal og postadresse: Postboks 348, 4577 Lyngdal.
Mail: post alfakrøll lyngdalfrikirke.no