Er du ny?

Du er hjertelig velkommen

Vårt mål er å være et levende og varmt fellesskap av mennesker som trenger Jesus, og som ønsker å vokse nærmere han!

Dette betyr at vi vil ha Jesus i sentrum, og vi ønsker å vise praktisk og konkret kjærlighet både til de som er en del av vår menighet, og til alle de menneskene vi har rundt oss. I dette fellesskapet er det også rom for å komme hvis du er nysgjerrig på hva det vil si å være en kristen og du er derfor hjertelig velkommen – uansett utgangspunkt.

Lyngdal Frikirke er også en av mange menigheter som tilhører kirkesamfunnet Den Evangelisk Lutherske Frikirke.

Søndagsgudstjenester

Vår hovedsamling hver uke er søndagens gudstjeneste. En gudstjeneste er en samling der vi møtes både for å lære mer om Gud, bli inspirerte og for å møte hverandre.

På våre gudstjenester samles hele menigheten inkludert barn, ungdom, voksne og eldre. Som regel varer en gudstjeneste omtrent en og en halvtime – varmt velkommen til alle!

Ta kontakt med oss!

Hvis du har spørsmål, eller hvis det er andre ting vi kan hjelpe deg med, håper vi du tar kontakt med oss. Vi vil med glede svare så fort som mulig.

Kontaktinformasjon finner du i bunnen av nettsiden.

Siste taler

Nesten alle gudstjenester tas opp og publiseres på nett.

Hør talene her

Siste nyheter

Gudstjenester i mars

10.mars: Barnekirke og gudstjeneste kl.11:00 – Thore Søvik Palmesøndag: Gudstjeneste og barnekirke kl.11:00 – Oskar Hadland 1.påskedag: Høytidsgudstjeneste kl.11:00 – Thore Søvik taler

Les mer

Velkommen julegudstjeneste! Julaften kl.15:30

Nå tenner vi det fjerde lysog natten blir til dagVi venter nå på Frelserenfor alle folkeslagJulaften er en av de store gudstjeneste i løpet av året. Vi samles for å minnes at Gus selv ble menneske og kom til verden – en stille natt. Thore Søvik taler, og gudstjenesten er preget av kjente og kjøre julesanger. Vi […]

Les mer