Er du ny?

Du er hjertelig velkommen

Vårt mål er å være et levende og varmt fellesskap av mennesker som trenger Jesus, og som ønsker å vokse nærmere han!

Dette betyr at vi vil ha Jesus i sentrum, og vi ønsker å vise praktisk og konkret kjærlighet både til de som er en del av vår menighet, og til alle de menneskene vi har rundt oss. I dette fellesskapet er det også rom for å komme hvis du er nysgjerrig på hva det vil si å være en kristen og du er derfor hjertelig velkommen – uansett utgangspunkt.

Lyngdal Frikirke er også en av mange menigheter som tilhører kirkesamfunnet Den Evangelisk Lutherske Frikirke.

Søndagsgudstjenester

Vår hovedsamling hver uke er søndagens gudstjeneste. En gudstjeneste er en samling der vi møtes både for å lære mer om Gud, bli inspirerte og for å møte hverandre.

På våre gudstjenester samles hele menigheten inkludert barn, ungdom, voksne og eldre. Som regel varer en gudstjeneste omtrent en og en halvtime – varmt velkommen til alle!

Ta kontakt med oss!

Hvis du har spørsmål, eller hvis det er andre ting vi kan hjelpe deg med, håper vi du tar kontakt med oss. Vi vil med glede svare så fort som mulig.

Kontaktinformasjon finner du i bunnen av nettsiden.

Siste taler

Nesten alle gudstjenester tas opp og publiseres på nett.

Hør talene her

Siste nyheter

Velkommen til gudstjeneste og barnekirke søndag 26.sept kl.11:00.

Vi gleder oss over at vi skal presentere en fantastisk gjeng med konfirmanter til søndag, og vi ønsker konfirmantene og familiene spesielt velkommen! Det blir barnekirke, lovsang ledet av Andreas m/team og pastor Thore Søvik fortsetter på temaet varme relasjoner. Han skal tale om tilgivelse og tvil. Historien om apostelen Thomas er sentral. Skal vi være […]

Les mer

Tirsdag 21.september ønsker vi velkommen til SUPERTIRSDAG!

Vi starter med Supersamling kl. 17:00! Etter det blir det Fribago, Baluba, lego, hobby- og bakegruppe!Det er middag fra kl.16:00 – 17:00! Pga plassbegrensning, må vi nå ha påmelding til middag innen søndag 19.sept. Link til påmelding: https://forms.gle/LeuhJJFrzddafbmw6(Kveldsmat utgår)Vi gleder oss til å se dere!Varmt velkommen! 

Les mer

Tweensleir 22. – 24. oktober

Velkommen til Tweensleir (5.-7.klasse) på Lista i regi av Frikirker på sørlandet! Dette blir en fest, og vi skal kose oss med supre aktiviteter, spennende møter, kiosk, nye og gamle vennskap. Tema for helga er «STORY». Prisen for helga inkludert aktiviteter er kr 750,-  Betalingsinformasjon kommer sammen med program for leiren. Innkvartering fredag fra kl 17.00. […]

Les mer