Er du ny?

Du er hjertelig velkommen

Vårt mål er å være et levende og varmt fellesskap av mennesker som trenger Jesus, og som ønsker å vokse nærmere han!

Dette betyr at vi vil ha Jesus i sentrum, og vi ønsker å vise praktisk og konkret kjærlighet både til de som er en del av vår menighet, og til alle de menneskene vi har rundt oss. I dette fellesskapet er det også rom for å komme hvis du er nysgjerrig på hva det vil si å være en kristen og du er derfor hjertelig velkommen – uansett utgangspunkt.

Lyngdal Frikirke er også en av mange menigheter som tilhører kirkesamfunnet Den Evangelisk Lutherske Frikirke.

Søndagsgudstjenester

Vår hovedsamling hver uke er søndagens gudstjeneste. En gudstjeneste er en samling der vi møtes både for å lære mer om Gud, bli inspirerte og for å møte hverandre.

På våre gudstjenester samles hele menigheten inkludert barn, ungdom, voksne og eldre. Som regel varer en gudstjeneste omtrent en og en halvtime – varmt velkommen til alle!

Ta kontakt med oss!

Hvis du har spørsmål, eller hvis det er andre ting vi kan hjelpe deg med, håper vi du tar kontakt med oss. Vi vil med glede svare så fort som mulig.

Kontaktinformasjon finner du i bunnen av nettsiden.

Siste taler

Nesten alle gudstjenester tas opp og publiseres på nett.

Hør talene her

Siste nyheter

Velkommen til bønn og lovsang søndag 25.oktober kl. 20:00!

Denne søndagen er det FRIK som leder lovsangen og pastor Thore leder samlingen. Bønn og lovsang er en enkel samling der vi søker Gud sammen. Vi minner om at dersom du har symptomer på Covid-19, må du holde deg hjemme. Les mer om våre smitteverns-regler her.  Velkommen i fellesskapet!

Les mer

Velkommen til familiegudstjeneste søndag 18.oktober kl. 11:00!

Til søndag skal Tonje Søvik fortelle oss om «gode nyheter». Det blir utdeling av 4-årsbok, Erlend Haddeland m/team skal lede oss i lovsang og det blir nattverd. Vi gleder oss! Vi minner om at dersom du har symptomer på covid-19, må du holde deg hjemme. Se infofilm om smittevern for familiegudstjenester her, og øvrige smittevernsregler her.  Hjertelig velkommen!

Les mer

Velkommen til bønn og lovsang søndag 11.oktober kl. 20:00!

Velkommen til en enkel samling hvor vi søker Gud sammen. Øystein Therkelsen leder samlingen og Anne Monika m/team leder oss i lovsang.  Vi minner om at dersom du har symptomer på covid-19 må du holde deg hjemme. Se øvrige smittevernsregler for kirka vår på våre nettsider her. Velkommen i fellesskapet!

Les mer