Er du ny?

Du er hjertelig velkommen

Vårt mål er å være et levende og varmt fellesskap av mennesker som trenger Jesus, og som ønsker å vokse nærmere han!

Dette betyr at vi vil ha Jesus i sentrum, og vi ønsker å vise praktisk og konkret kjærlighet både til de som er en del av vår menighet, og til alle de menneskene vi har rundt oss. I dette fellesskapet er det også rom for å komme hvis du er nysgjerrig på hva det vil si å være en kristen og du er derfor hjertelig velkommen – uansett utgangspunkt.

Lyngdal Frikirke er også en av mange menigheter som tilhører kirkesamfunnet Den Evangelisk Lutherske Frikirke.

Søndagsgudstjenester

Vår hovedsamling hver uke er søndagens gudstjeneste. En gudstjeneste er en samling der vi møtes både for å lære mer om Gud, bli inspirerte og for å møte hverandre.

På våre gudstjenester samles hele menigheten inkludert barn, ungdom, voksne og eldre. Som regel varer en gudstjeneste omtrent en og en halvtime – varmt velkommen til alle!

Ta kontakt med oss!

Hvis du har spørsmål, eller hvis det er andre ting vi kan hjelpe deg med, håper vi du tar kontakt med oss. Vi vil med glede svare så fort som mulig.

Kontaktinformasjon finner du i bunnen av nettsiden.

Siste taler

Nesten alle gudstjenester tas opp og publiseres på nett.

Hør talene her

Siste nyheter

Gudstjenester i juni:

Søndag 18.juni kl.11:00: Gudstjeneste og barnekirkeEtter gudstjenesten blir det et kort menighetsmøte. Egen innkalling kommer. Søndag 25.juni kl.11:00: Gudstjeneste. Opplegg for barn deler av gudstjenesten.

Les mer

Velkommen til gudstjeneste og barnekirke! Søndag 4.juni kl.11:00

Til søndag er det pastor Thore Søvik som taler om temaet «før og nå». Påsken er ferdig og pinsen over. To av kirkens store høydepunkter i løpet av året. Men hva så? Får dette konsekvenser for våre liv og hverdager? På søndag skal vi se på hvordan vi kan ta det som skjedde før, og bruke […]

Les mer

FRIK tweens og FRIK ung

Velkommen til FRIKtweens, fredag 2.juni kl 18:30 – 20:30!!Det blir møte, leker og kiosk med salg avmilkshake++! Alle 4.klassinger er spesielt velkommen! For 5.-7. klasse, VELKOMMEN til FRIKungfredag, 2.juni kl. 21:00 – 24:00!Det blir møte med andakt av Linda. I kiosken blir det salg av milkshake, grandiosa og is!For 8-10 klasse, men denne fredagen er ALLE 7.klassinger spesielt velkommen!

Les mer