Er du ny?

Du er hjertelig velkommen

Vårt mål er å være et levende og varmt fellesskap av mennesker som trenger Jesus, og som ønsker å vokse nærmere han!

Dette betyr at vi vil ha Jesus i sentrum, og vi ønsker å vise praktisk og konkret kjærlighet både til de som er en del av vår menighet, og til alle de menneskene vi har rundt oss. I dette fellesskapet er det også rom for å komme hvis du er nysgjerrig på hva det vil si å være en kristen og du er derfor hjertelig velkommen – uansett utgangspunkt.

Lyngdal Frikirke er også en av mange menigheter som tilhører kirkesamfunnet Den Evangelisk Lutherske Frikirke.

Søndagsgudstjenester

Vår hovedsamling hver uke er søndagens gudstjeneste. En gudstjeneste er en samling der vi møtes både for å lære mer om Gud, bli inspirerte og for å møte hverandre.

På våre gudstjenester samles hele menigheten inkludert barn, ungdom, voksne og eldre. Som regel varer en gudstjeneste omtrent en og en halvtime – varmt velkommen til alle!

Ta kontakt med oss!

Hvis du har spørsmål, eller hvis det er andre ting vi kan hjelpe deg med, håper vi du tar kontakt med oss. Vi vil med glede svare så fort som mulig.

Kontaktinformasjon finner du i bunnen av nettsiden.

Siste taler

Nesten alle gudstjenester tas opp og publiseres på nett.

Hør talene her

Siste nyheter

Velkommen til gudstjeneste og barnekirke! Søndag 22.mai kl.11:00

Til søndag er det mye som skjer på gudstjenesten. Sigbjørn Gabrielsen taler for oss. FriBago skal synge, og barn som er født i 2019 skal få utdelt gripekors. Det blir også lovsang ledet av team 1, infokvarter og mulighet for kaffi i gangen etter gudstjenesten. Hjertelig velkommen i fellesskapet!  I barnekirka denne uka jobber vi med:Puggles – Her trenger […]

Les mer

FRIK tweens/UNG fredag 20.mai!

Velkommen til siste FRIK tweens/UNG før sommeren. På FRIK tweens ønskes alle 4.klassinger spesielt velkommen. Fra kl.18:30-20:30. Det blir møte, leker og kiosk. FRIK ung starter kl. 21:00 – 23:00. Det blir møte, leker og kiosk. Der er alle 7.klassinger velkommen!

Les mer

Velkommen til Søndagskveld i Frikirka! Søndag 15.mai kl.20:00

Tema til søndag er temaet «se det store i de små».Vi er en menighet med mange barn, unge og barnefamilier. For en gave, og for en mulighet for oss som menighet!Vi er så heldige å ha Linda Kvavik hos oss, og hun jobber også for FriBU – Frikirkens barn og ungeDenne kvelden skal hun undervise […]

Les mer