Er du ny?

Du er hjertelig velkommen

Vårt mål er å være et levende og varmt fellesskap av mennesker som trenger Jesus, og som ønsker å vokse nærmere han!

Dette betyr at vi vil ha Jesus i sentrum, og vi ønsker å vise praktisk og konkret kjærlighet både til de som er en del av vår menighet, og til alle de menneskene vi har rundt oss. I dette fellesskapet er det også rom for å komme hvis du er nysgjerrig på hva det vil si å være en kristen og du er derfor hjertelig velkommen – uansett utgangspunkt.

Lyngdal Frikirke er også en av mange menigheter som tilhører kirkesamfunnet Den Evangelisk Lutherske Frikirke.

Søndagsgudstjenester

Vår hovedsamling hver uke er søndagens gudstjeneste. En gudstjeneste er en samling der vi møtes både for å lære mer om Gud, bli inspirerte og for å møte hverandre.

På våre gudstjenester samles hele menigheten inkludert barn, ungdom, voksne og eldre. Som regel varer en gudstjeneste omtrent en og en halvtime – varmt velkommen til alle!

Ta kontakt med oss!

Hvis du har spørsmål, eller hvis det er andre ting vi kan hjelpe deg med, håper vi du tar kontakt med oss. Vi vil med glede svare så fort som mulig.

Kontaktinformasjon finner du i bunnen av nettsiden.

Siste taler

Nesten alle gudstjenester tas opp og publiseres på nett.

Hør talene her

Siste nyheter

FRIK tweens/FRIK ung

Velkommen til FRIKtweens, fredag 10.februarfor 5.-7. klasse, kl 18:30-20:30!!Det blir møte, leker og kiosk med salg av milkshake++! FRIK UNGVi har dessverre valgt å avlyse fredagens FRIKung. FRIK ung kommer sterkere tilbake fredag 10.mars med masse gøy!Selv om det ikke er FRIK ung hos oss på fredag er det mange andre flotte muligheter for ungdommene våre i […]

Les mer

Velkommen til gudstjeneste og barnekirke! Søndag 12.februar kl.11:00

Denne helgen er det VIDERE23 som er Frikirken og FriBu sin lederkonferanse, og på søndag skal vi ta del i noe av gudstjenesten fra konferansen via streaming. Da skal vi høre talen fra konferansen av Jostein Ørum, slik mange frikirkemenigheter gjør på søndag. Tema er «Del Jesus».Lovsangen ledes av Anne-Monika m/team og Martin leder gudstjenesten.  […]

Les mer