Løft blikket!

Det er ferie i kirka, og vi har en fantastisk mulighet til å slappe av, lade opp og løfte blikket i forhold til den vanlige hverdagen. Et nytt perspektiv! VI har laget en enkel oppskrift på hvordan du kan kan fylle deg med sannhet og Guds nærvær i ferien som ligger foran oss.

Sommerens minnevers – Efeserne 1, 18-19:

Må han gi dere lys til hjertets øyne, så dere får innsikt i det håp han har kalt dere til, hvor rik og herlig hans arv er for de hellige og hvor overveldende hans kraft er hos oss som tror.

Bruk tid på å dykke godt ned i Efeserne kapittel 1. Les den rolig, mediter over teksten, spør Gud om å vise deg hva dette betyr i ditt liv, se det for deg i din fantasi, bruk det som en bønn eller bare la det synke godt inn i hjertet.

Bønneemner for sommeren:

• Be om Guds frihet og sannhet inn i ditt liv
  • Be om hvile og nytt perspektiv
  • Be for menigheten – enhet og vekkelse
  • Be for stabssituasjon – at Gud må kalle ut sine arbeidere
  • Be for misjon – Frikirkens misjonsarbeid og House of Hope
  • Be for by og land – vekkelse og ledelse
  • Be for pandemien – helbredelse og frihet
    Vi vil også minne dere om visjonen vår. For det er VÅR visjon. Vær med å be for at detteskal skje i våre liv, i menigheten, i byen vår og i verden:Vi vil se mennesker møte Jesus Kristus og bli hans etterfølgere, at Gud blir æret og verden velsignet!
Kategorier: Nyheter