Velkommen til gudstjeneste og barnekirke! Søndag 17.februar kl.11.00

VIPPEPUNKTET. En uke med stress på jobb. Det er tusen ting som skal ordnes hjemme. Barna sover dårlig på natta. Når du så kommer hjem og omtrent er ferdig med fredagstacoen, oppdager du at har glemt tacoskjellene i ovnen. De er helt sorte. En liten ting, men det var dråpen i begeret. Det neste som sies og gjøres sensureres! Vi har alle våre vippepunkt. Og i Bibelen finner vi flere folk som plutselig når sitt vippepunkt. På søndag skal vi snakke om Elia og hvordan han plutselig møter veggen. For Gud vil si oss noe midt i våre hverdager, og til oss som menighet. Ditt vippepunkt er nemlig ikke bestemt!

Til søndag er det Thore Søvik som taler. Det blir kollekt til Bibelselskapet. Anne Monika m/team vil lede lovsangen.

Hjertelig velkommen!

I barnekirka denne uka jobber vi med:

Puggles: Gud skapte dyrene i dyrehagen

Cubbies: Bjørneklem 15

Sparks: Noah og Guds løfte